četvrtak, 12. kolovoza 2021.

OD 21:15 OSIJEK - CSKA S. Bjeličina momčad hvata dva gola minusa. Evo sastava

 SIJEK i CSKA iz Sofije od 21:15 u Gradskom vrtu igraju uzvratnu utakmicu 3. pretkola Konferencijske lige. Pobjednik će u play-offu igrati protiv boljeg iz susreta Viktorije Plzen i velškog TNS-a.

Momčad Nenada Bjelice odigrala je očajnu utakmicu u Sofiji, ali si je golom u sudačkoj nadoknadi kupila šansu da večeras pokuša doći do play-offa. Bjelica je nakon prve utakmice oštro kritizirao svoju momčad zbog nedopustivo loše igre i najavio je da vjeruje da danas može proći.

"To je jedna ekipa koja je 30 puta bila bugarski prvak. Odjednom je postala inferiorna u odnosu na Osijek, koji nikad nije bio prvak Hrvatske. Ljudi iz svog neznanja podcjenjuju protivnike. To je u našoj naravi, to je u našem mentalitetu. Ja sam rekao da smo mi svjetski prvaci u tome. Nema argumenta za podcijeniti jednu ekipu kao što je CSKA. To je naš problem veliki, teško je meni kao treneru držati taj balans među navijačima i medijima i da oni dođu na utakmicu i da znaju da je ta ekipa odlična. Na dan utakmice izađe da smo debeli favoriti i to sve utječe na psihu igrača. Dobili smo dobar šamar tamo. Valjda je svima jasno, pa i vama medijima, da se tu radi o izvrsnoj ekipi", rekao je Bjelica nakon utakmice u Sofiji.


Nema komentara:

Objavi komentar

Hrvatski šef diplomatije optužio bošnjačku stranu za moguću radikalizaciju i destabilizaciju

  Ministar vanjskih i evropskih poslova Gordan Grlić Radman nazvao je u ponedjeljak predsjednika države Zorana Milanovića "štetočinom&q...