petak, 6. kolovoza 2021.

Inter odbio 100 milijuna eura od Chelseaja za Lukakua, evo što traži za Belgijca

 I DALJE traju pregovori u vezi prelaska napadača Intera Romelua Lukakua u Chelsea, iako je posljednja ponuda engleskog kluba odbijena, objavili su talijanski mediji.

Chelsea je ponudio 100 milijuna eura i lijevog braniča Marcosa Alonsa, ali je Inter to odbio i traži isključivo novac u gotovini, odnosno 130 milijuna eura. A navodno bi pristao i na 120 milijuna eura plus bonuse. 

Inter je u velikim financijskim teškoćama i prije početka prijelaznog roka vodstvo kluba je isticalo da, unatoč tome, Lukaku nije na prodaju, jer je on bio jedan od ključnih igrača u osvajanju naslova prvaka Italije. A protiv prodaje Lukakua su Interovi direktori Piero Ausilio i Beppe Marotta, koji bi mogli podnijeti ostavke ako se to dogodi.

Talijanski mediji tvrde da se je Lukaku već dogovorio s Chelseajem te da je spreman potpisati četverogodišnji ugovor po kojem bi zarađivao 15 milijuna eura po sezoni. 

Nema komentara:

Objavi komentar

Hrvatski šef diplomatije optužio bošnjačku stranu za moguću radikalizaciju i destabilizaciju

  Ministar vanjskih i evropskih poslova Gordan Grlić Radman nazvao je u ponedjeljak predsjednika države Zorana Milanovića "štetočinom&q...